Vi ser dobbelt, vi sender to pakker blomsterfrø, når du køber én. klik her og se hvilke frø det gælder.

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Vintergrøn - Vinca Minor 'Albina'

Vintergrøn - Vinca Minor 'Albina'

Produktinformation

17,95 DKK/stk

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Kunne du tænke dig et smukt og tæt, lavt bunddække, der blomstrer med fine blå-lilla blomster, så vil du nok interessere dig for vintergrøn-sorten ‘Albina’. Vintergrøn ‘Albina’ har en helt særlig lysegrøn og hvidbroget bladvækst, som giver en flot variation i bunden af haven.

Med Vinca Minor ‘Albina’ får du et 20-25 cm højt bunddække.
Bunddækket trives enten i fuld sol eller i mere skyggefulde områder.
Du skal beregne 6-8 planter pr m2. 

Minimumskøb er 50 planter. Ved 50 stk. er prisen

17,95 DKKpr. stk.

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
16,95 DKK120,00 DKK
15,95 DKK500,00 DKK
14,95 DKK1.500,00 DKK
13,95 DKK4.000,00 DKK

Ikke på lager

Vintergrøn ‘Albina’ er hårdfør, effektiv og breder sig meget flittig med udløbere. Faktisk er et bunddække af denne art så frodigt, at du skal være opmærksom på, at placere den, hvor den ikke udkonkurrerer andre, mindre veletablerede haveplanter.

 

Bladenes lyse, matgrønne centrum er flot indrammet af en hvid kant, og gør denne bunddække-type særligt lys og indtagende at betragte. Vinca Minors blomstrende skud er lette at se, fordi de er mere oprette, end plantens øvrige skud og forgreninger. Du har glæde af de fine blå-lilla blomster, særligt i april og maj måned, men også i mindre grad helt frem til den første frost

 

‘Albina’ står smukt og trives godt både smukt i sol og skygge. Denne kraftige bunddækkeplante er fantastisk velegnet under større buske og træer, men står også ganske flot i sig selv. Vinca Minor ‘Albina’ kan beskæres efter ønske og holdes tilbage efter behov.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)