PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Tophit - Blommetræ

Tophit - Blommetræ 4-8 grene

Produktinformation

399,00 DKK

Bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Vælger du et blommetræ til din have af sorten ‘Tophit’, får du allerede på det ganske unge træ en god høst af store dybblå blommer, der minder en del om sveskeblommer. Både friskplukkede, som spiseblommer, og tilberedte, som dessert-blommer, smager Tophit-blommerne dejligt.
Tophit-blommer er sødmefulde frugter med en antydning af syrlighed. Frugtkødet slipper let stenen. Det anbefales at du plukker blommerne, mens de endnu er faste, i oktober måned.

Fås også i andre størrelser

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Tophit - dybblå, sødmefulde og let krydrede blommer

Smagen af Tophit-blommer er aromatisk, sød og let krydret, med et strejf af syrlighed. fast gult frugtkød. Det velsmagende frugtkød omsluttes af en fin sprød, tynd skræl.

Selv ganske unge blommetræer af sorten ‘Tophit’ bærer frugt. En blomme af denne sort, bliver 80-100 g og ca. 5 cm lang. Af form er tophit-blommer ægformede og aflange. 

Søger du en meget rigtbærende blommesort, der ikke behøver tyndes ud, er Tophit et rigtig godt valg. Tophit-blommerne modner forholdsvist sent på sæsonen. I oktober måned vil tophit-blommerne være klar til høst. Denne sort egner sig godt til lagring. Faktisk kan Tophit-blommer holde sig mellem 3 og 5 uger på køl. 

Tophit er en sund, modstandsdygtig og god selvbestøvende blommesort. Ved fremmedbestøvning opnår man dog et større høstudbytte. En god bestøver for denne sort, er blomme-sorten ‘Opal’. Oprindeligt stammer sorten ‘Tophit’ fra Sverige, hvor den er udviklet fra sorten ‘Hanika Sveske’.

A-Kvalitet, 4-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)