PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Stanley - Blommetræ

Stanley - Blommetræ 5-8 grene

Produktinformation

349,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Et blommetræ af sorten ‘Stanley’ giver dejlige sveskeblommer, der er lette at dyrke i haven. Frugterne er store, sort-blå og aflange sveskeblommer.
Midt i september måned vil du med et blommetræ af sorten ‘Stanley’ i haven, kunne høste gode mængder af velsmagende sveskeblommer, der er velegnede til alverdens retter. Bla. blommegrød, blommetrifli eller blommerelish.
En god varm sommer, er Stanley-blommer også dejlige at spise, som friskplukkede frugter lige fra træet.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Stanley den mest frugtbare og let dyrkelige sveskeblomme

Stanley blommetræer er til dig, der ønsker store, ovale og søde, let dyrkelige sveskeblommer i god kvalitet. Et Stanley-blommetræ er rigtbærende frugttræ, der minder en del om sorten ‘Italiensk sveske’ i smag og konsistens. Sorten ‘Stanley’ modner tidligere end ‘Italiensk sveske’. Et Stanley-blommetræ er selvbestøvende og middel kraftigtvoksende. Grenene er oprette til svagt hængende grene. Du vil modtage et flot frugttræ med 5-8 grene.

Sorten ‘Stanley’ har en forholdsvis sen blomstringsperiode. Har du flere blommetræer i haven, vil du kunne nyde en længere periode med smukke hvide blomster.

Et blommetræ af denne sort er tidligt frugtbart. Frugterne modner i midten af september måned. Som de fleste andre sveskeblommer, er også ‘Stanley’ lidt mere tør i konsistens, en diverse spiseblommer. Stanley blommer er en særdeles god sveskeblomme, der kan bruges til såvel vin som konservering. I varmere år kan Stanley blommer også anvendes som spiseblommer.

Blommesorten ‘Stanley’ kan føres tilbage til 1913 i USA. Her så sorten dagens lys, som en vellykket krydsning mellem blommesorterne ‘Agen’ og ‘Gran Duke’, på Forsøgsstationen ‘Genova’. 


Stanley blommetræer er selvbestøvende.

Læs mere om bestøvning af blommetræer.

A-Kvalitet, 5-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)