PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Rivers Early Prolific - Bolmmetræ

Rivers Early Prolific - Blommetræ 3-4 grene

Produktinformation

319,00 DKK

Vil du gerne kunne høste rigeligt med frugter fra dit blommetræ, og holder du af små aromatiske, blå-sorte spiseblommer, så er sorten ‘River’s Early Prolific’ værd at se nærmere på. Denne sort er meget rigtbærende, og bærer frugt allerede i slutningen af juli måned og ind i august.
Rivers’ Early Prolific-blommer er betagende mørkeblå med violette nuancer og fin lyseblå dug. De værdifulde frugter minder en del om sveskeblommer af smag.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Rivers’ Early Prolific - et væld af mørkeviolette spiseblommer med guld-gult frugtkød

‘Rivers’ Early Prolific’ er en blommesort, der er meget let at dyrke. Et blommetræ af denne sort har en middelkraftig vækst, og forgrener sig smukt. Rivers’ Early Prolific-blommetræet er en sund og fantastisk rigtbærende sort, der kan blive mellem 4 og 6 meter højt. Særligt gode år vil det være en god ide, at tynde ud i frugten. Du vil kunne høste dine blommer af sorten ‘Rivers’ Early Prolific’ i allerede i slutningen af juli og starten af august. ‘Rivers’ Early Prolific’ er ikke en selvbestøvende blommesort. Gode bestøvere for denne sort er blandt andet ‘Victoria’ og ‘Czar’.

‘Prolific’ betyder produktiv, og det er netop hvad denne blomme-sort er. De runde, blåviolette blommer af sorten ‘Rivers’ Early Prolific’ er kendt i Danmark siden midten af 1800-tallet. Oprindeligt stammer blomme-sorten ‘Rivers’ Early Prolific’ fra Sawbridgeworth i England. De er opkaldt efter den engelske frugtavler Thomas Rivers. 

A-Kvalitet, 3-4 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)