PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Reeves - Blommetræ

Reeves - Blommetræ 5-8 grene

Produktinformation

329,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Store, fantastisk flotte, sødmefulde spiseblommer er hvad du vil kunne høste i slutningen af august måned, hvis du planter et blommetræ af sorten ‘Reeves’ i din have. Frugterne er runde og har et helt særligt farvespil i rød-gule og violette nuancer.
Reeves-blommer meget velsmagende og opnår en størrelse på 5-6 cm. En enkelt blomme vejer mellem 80 og 100 g. Reeves-blommer har dejligt fast, solgult frugtkød, og lækkert tyndt og sprødt skind.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Reeves - rødviolette, store og fantastisk velsmagende blommer

Reeves er en hårdfør engelsk blommesort med oprette grene og særlig kraftig vækst i de unge år. Et blommetræ af sorten ‘Reeves’ udvikler sig til et mellemstort frugttræ, du vil få meget glæde af at have i din frugthave. Reeves-blommetræet er rigtbærende, og behøver ikke udtyndes. Vælger du denne sort, skal du være opmærksom på at ‘Reeves’ ikke selvbestøvende. Gode bestøvere for denne sort, er blomme-sorterne ‘Victoria’, ‘Althans’ og ‘Italiensk Sveske’

Reeves-blomme-høsten smager skønt friskplukkede, men egner sig også rigtig godt som dessert-frugter. Reeves-blommer modner i slutningen af august og begyndelsen af september måned. Blommer af denne sort tåler opbevaring i op til 2 uger. 

A-Kvalitet, 5-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)