PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
President - Blommetræ

President - Blommetræ 5-8 grene

Produktinformation

329,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Den blommesort, der modner senest på sæsonen i det danske klima, er sorten ‘President’. President-blommer er ovale og yderst velsmagende, dybblå til purpurfarvede frugter, med let dug på den sprøde, tynde skræl.
Blommerne er spiseklar i begyndelsen af oktober måned. President-blommetræet er rigtbærende og frugterne er kvalitets-blommer med saftigt frugtkød. Blommetræet ‘President’ bærer en imponerende tæt og kraftig krone med oprette og overhængende grene.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

President - rigtbærende, selvbestøvende og sund blommesort

President er en rigtig god selvbestøvende blommesort, der giver mange, lækre, friske spiseblommer på omkring 5-6 cm, der vejer ca. 80 gram. Sorten ‘President’ er rigtbærende. Selv helt unge træer af denne sort, bærer meget frugt. Denne blommesort modner som en af de sidste i starten af oktober måned. Ønsker du et endnu større udbytte af frugt, kan du f.eks. plante ‘President’ sammen med blomme-sorterne ‘Ive’ og ‘Opal’

Op til 5 uger på køl, kan President-blommer opbevares. Du bør plukke Opal-blommerne, når de er faste og derefter gemme dem nogle dage for at opnå den bedste spisekvalitet og smagsoplevelse. ‘President’ er en sund blommesort, der er meget dyrket i Tyskland. Oprindeligt stammer fra blomme-sorten ‘President’ fra England  og kan føres tilbage til 1901.

President er den blommesort, der modner senest på sæsonen, i de danske klima. Ønsker du en lang blomme-sæson, er denne sort kombineret med f.eks. Edda, Anita og Victoria, en god kombination. 

A-Kvalitet, 5-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)