PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Mirabel 'First' - Prunus cerasifera

Mirabel 'First' - Prunus cerasifera

Produktinformation

369,00 DKK

Kunne du tænke dig et smukt, lille Mirabelletræ, der har været dyrket og værdsat i århundreder, så er det Japanske blommetræ ‘First’ et spændende valg. De fine Mirabel ‘First’ blomstrer som nogle af de første frugttræer i haven. ‘First’ Mirabeller er store, saftige gul-grønne blommer, med lidt vinagtig smag. Du kan høste 'First' Mirabeller i de lune augustdage i haven. Mirabel ‘First’ er lige til at spise friske, og egner sig også godt til tilberedning.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Prunus cerasifera ‘First’ - en meget fin gammel sort af Japansk blomme

‘First’ er ikke en selvbestøvende Mirabelle-sort. Så vil du gerne have frugter fra denne fine, gamle sort, er det vigtigt at du også har eller planter andre gode sorter af Mirabelle i nærheden. Du kan f.eks. sætte din nye Mirabel ‘First’ sammen med spændende sorter som f.eks. ‘Nancy Mirabelle’ , der giver meget delikate rød-gule frugter eller ‘Magda Jensen’ der giver mange, lækre røde Mirabeller. På den måde får du en længere sæson og en meget varieret høst og lækre Mirabeller.

Prunus cerasifera ‘First’ er en Japansk blomme, der har været dyrket lige siden Oldtiden. Først og fremmest i Kina, men også i Japan. Mirabelletræer af sorten ‘First’ har været dyrket i Amerika og Europa siden slutningen af 1800-tallet. 

A-Kvalitet
Leveres i 10 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets Mirabelle
Træ med 80 cm. stamme

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)