Cotoneaster 'Coral Beauty'

Cotoneaster 'Coral Beauty'

Et sundt og solidt, smukt bunddække, der står frodigt og stedsegrønt, er hvad du får, hvis du anlægger et bunddække af Cotoneaster ‘Coral Beauty’.  Holder du af farvespil i haven i årets kolde måneder, får du med ‘Coral Beauty’ betagende variationer af rødlige nuancer i bladvæksten i efterårs- og vinterperioden. Denne sort af Cotoneaster opnår en højde på 40-50 cm, og hver plante kan opnå en bredde på 60-90 cm.
Plant 6 til 8 planter pr. m2

Minimumskøb er 50 planter.
50 Planter passer til et bed på ca. 5 til 6 m2 

Ved 50 stk. er prisen

14,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
100 13,95 DKK 100,00 DKK
500 11,95 DKK 1.500,00 DKK
1000 9,95 DKK 5.000,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Cotoneaster ‘Coral Beauty’ - stærk, stedsegrøn og charmerende blomstrende

Når dit Cotoneaster-bunddække er veletableret, er det meget let at holde, og du vil kunne glæde dig over at følge forandringerne i årets løb, med hvide blomster, røde bær og dekorative grønne og rødlige blade.
Bier og fugleliv i haven, vil få gavn og glæde af et bunddække af denne type.

Du kan anlægge et Cotoneaster-bunddække i enten sol eller halvskygge. Disse bunddækkeplanter er robuste og står stærkt, selv på mere udsatte steder. I etableringsperioden vil du skulle luge og vande løbende, for at give bunddækket den bedste start.
Når først bunddækket er veletableret og tæt, er der ikke meget pasnings-arbejde. Du kan også anvende Cotoneaster ‘Coral Beauty’ som en lav hæk, der kan omkranse bede i haven. ‘Coral Beauty tåler formklipning.