PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Kumoi - Asiatisk Pære

Kumoi - Asiatisk Pære

Produktinformation

429,00 DKK

Kunne du tænke dig at høste sprøde, gyldne Asiatiske Pærer friske fra haven, så er det Asiatiske Nashi Pæretræ ‘Kumoi’ måske det helt rette valg for dig. Den Asiatiske Pæresort ‘Kumoi’ trives godt på en solrig placering i haven, og står flot med sine blanke, grønne blade. Kumoi-pærer er runde frugter med en helt særlig kobber-orange farve. Kumoi-pærer er dejligt saftige, eksotiske pærer, du kan høste i september og oktober måned.

Ikke på lager

‘Kumoi’ er en rigtig god asiatisk pæresort, der er tilpasset og trives i det danske klima. Når du vælger et Asiatisk ‘Kumoi’ Pæretræ til din have, vil du når træet er fuldt udvokset, have et prægtigt 5-7 meter højt frugttræ med en krone på 3-4 meter i bredde. 

Det Asiatiske Pæretræ ‘Kumoi’ er et dekorativt frugttræ, der i april-maj måned vil pryde din have med et flot blomsterflor. I sensommeren og det begyndende efterår er din ‘Kumoi’ Nashi-pærer klar til høst. Pærerne har en helt særlig smag, der minder lidt om melon og ananas. Sammenlignet med andre danske og europæiske pæresorter, har Kumoi-pærerne mere fremtrædende smag. Kumoi-pærer egner sig ikke til opbevaring, men bør spises og nydes umiddelbart efter høst. 

Du kan plante det Asiatiske ‘Kumoi’ Pæretræ i helt almindelig havejord. ‘Kumoi’ pæresorten har en god robusthed og modstandsdygtighed overfor sygdom.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)