👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Sunburst - Kirsebærtræ

Sunburst - Kirsebærtræ 4-8 grene

Produktinformation

349,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Elsker du at sætte tænderne i et stort, saftigt kirsebær, så er sorten ‘Sunburst’ helt sikkert værd at stifte bekendtskab med.
Sunburst er nemlig den kirsebærsort, der bærer de allerstørste kirsebær. Frugterne af denne sort er orange-røde til røde, og sødmefulde med en anelse syrlighed. Sorten er forholdsvis ny, frugtbar og rigtbærende. Leder du samtidig efter en sort, der kan fungere som bestøver for havens andre kirsebærsorter, er Sunburst muligvis det helt rette valg for dig.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Sunburst Kirsebærtræ med meget store og røde velsmagende kirsebær

Sunburst kirsebærtræet udvikler en karakterfuld høj og kugleformet krone. Et kirsebærtræ af denne sort kendetegnes ved kraftigt vækst og rig bæring. Et Sunburst-kirsebærtræ vil med tiden blive 4-6 meter i højden og udvikle en krone med en bredde på  2-3 meter.

Som sort er Sunburst tidligtbærende og giver en god høst af flad-runde, rød-gule, fantastisk velsmagende kirsebær. I konsistens er Sunburst-kirsebær lidt løse i frugtkødet, og lækre saftige.  

Blomstringstiden for Sunburst-kirsebærtræet falder i april-maj måned, hvor træet prydes af et væld af små, hvide blomster. Sunburst er en selvbestøvende sort, der også fungerer godt som  bestøver for andre kirsebærsorter, hvor blomstringen falder i samme periode. Frugterne fra ‘Sunburst’ modner i slutningen af juli måned.

Denne frugtbare kirsebærsort er et  frugttræ, der er let at dyrke. Som andre kirsebærtræer vil det trives optimalt på en solrig eller let skyggefuld placering. Frugten er bedst at spise friskplukket og bør behandles varsomt, for den bedste spiseoplevelse.

Oprindeligt stammer kirsebærsorten ‘Sunburst’ fra British Columbia i Canada. ‘Sunburst’ er blevet til ved en krydsning mellem kirsebærsorterne ‘Van’ og Stella’. Sorten ‘Sunburst’ har været på markedet siden 1980, og har været anbefalet til plantning siden 1996.


Sunburst kirsebærtræer er selvbestøvende og en god bestøver for andre kirsebærtræer.

Et Dansk produceret kvalitets kirsebærtræ.

A kvalitet 4-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme Prunus colt, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
Et Dansk produceret kvalitets kirsebærtræ.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)