PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Haroma blommetræ

Haroma - Blommetræ 4-8 grene

Produktinformation

349,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Prunus domestica 'Haroma', en fremragende blommesort, er et populært valg for både erfarne gartnere og nybegyndere. 'Haroma' blommerne modner i september. Dette træ er kendt for sine saftige og utroligt aromatiske sveskeblommer, der emmer af både sødme og syrlighed.

'Haroma' blommetræet vokser til en moderat størrelse med en utroligt flot krone - et super havetræ. Sorten blomstrer tidligt med fine hvide blomster og er selvbestøvende.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Haroma - en selvbestøvende blommesort med fortræffelige sveskeblommer

Vil du gerne kunne høste velsmagende sveskeblommer, som du kan tilberede, sylte og lave lækker, hjemmelavet marmelade af, så er blomme-sorten ‘Haroma’ fantastisk god. 

Haroma-blommetræet trives rigtig godt på en placering i sol eller i halvskygge. Helt almindelig havejord fungerer fint for dette frugttræ. Du behøver ikke nødvendigvis flere blommesorter i haven, men du vil med flere blomme-sorter som bestøvere opnå en endnu mere rig bæring. 

Har du god plads i haven, og kunne du tænke dig en lang høstperiode med en bred variation af hjemmedyrkede blommer, så kan du med fordel sætte dit ‘Haroma’ blommetræ sammen med andre gode blomme-sorter, som f.eks. ‘Rivers Early Prolific’ der modner tidligt, ‘Gul Abrikosblomme’ der modner midt på sæsonen, og den sene blomme-sort ‘Victoria’.
Du kan se hele udvalget af gode Standard Blommetræer her

A-Kvalitet, 4-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)