PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Honningbær - Majbær - Lonicera kamtschatica 'Eisbär'

'Eisbär' - Honningbær / Majbær

Produktinformation

169,00 DKK

Honningbær (Lonicera caerulea var. kamtschatica) er en skjult juvel i frugtverdenen. Også kendt under navnet Majbær eller Sibirisk Blåbær.

'Eisbär' honningbær-busken har elegante, ovale blade, der danner en frodig grøn baggrund for de iøjnefaldende mørkeblå bær.

De aflange bær har en unik smag, der minder om en kombination af sødme fra vilde blåbær blandet med den subtile skarphed fra syrlige hindbær.

'Eisbär' honningbær modner i starten af juli måned.

Ikke på lager

Honningbær 'Eisbär' er ideel til temperede klimaer som det danske. Den trives i drænet jord og på en placering i fuld sol eller halvskygge. Busken er fuldt hårdfør og kan fint klare frost.

Væksten er rund og kompakt og delvist opret. 'Eisbär' er rigtbærende og også en god bestøver for andre sorter af honningbær.

Bærrene er store og aflange og smager sødt og aromatisk. De kan spises direkte fra busken eller laves til marmelade, saft eller bruges i køkkenet. Desuden har bærrene et højt indhold af B- og C-vitamin og af antioxidanter.

Honningbærs latinske navn er 'Lonicera caerulea var. kamtschatica' og busken er en variant af blåfrugtet gedeblad. De øvrige varianter af blåfrugtet gedeblad er dog, modsat honningbær, ikke spiselige.

A-kvalitet. 
Bliver op til 2 meter høj.
Bærrene er klar til plukning i juni måned.
Potte 5,0 liter

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)