PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Blomme - Gul Abrikosblomme

Gul Abrikosblomme - Blommetræ 4-8 grene

Produktinformation

349,00 DKK

Bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Planter du et blommetræ af sorten ‘Gul Abrikosblomme’, vil du kunne glæde dig til at høste fantastiske kanariegule, sødmefulde og saftige blommer, der både smager skønt friskplukkede og tilberedte, i mange lækre retter og desserter.
De gule abrikosblommer er middelstore og aromatiske, og minder en del om de delikate Reine Claude blommesorter. Et blommetræ af denne sort, bærer smukt gyldent løv i sensommeren og efteråret.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Gul abrikosblomme - solmodne, kanariegule og saftige

Er du til saftige, gule blommer med indbydende guld-gult frugtkød, så er blomme-sorten ‘Gul Abrikosblomme’ et rigtig godt valg. Denne sort er hårdfør og har været dyrket i Danmark i mere end 200 år. De gule abrikosblommer har fine rød-violette prikker på solsiden og let, hvid dug og fint og tyndt skind. Abrikos-blommerne modner i begyndelsen af september måned, og har en helt særlig aromatisk smag. Du kan både anvende din høst af abrikosblommer til syltning og tilberedning, eller spise dem friskplukkede fra træet. 

Størrelsesmæssigt er Abrikosblommer middelstore. En blomme af denne sort måler ca. 3,5 cm i både højde og bredde. Du kan høste fra dit abrikos-blommetræ i starten af september måned, og spise eller tilberede frugterne umiddelbart efter. Abrikos-blommetræet har oprette grene og en dekorativ rund krone. Sorten er kendt i Danmark siden 1795, og er at finde i mange haver rundt omkring i landet. Abrikosblomme-sorten er sund og er meget let at dyrke. Et Abrikos-blommetræ trives i alle egne af Danmark, og stiller ikke de store krav til jordbunden. 

A-Kvalitet, 4-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)