👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Grøn Reine Claude

Grøn Reine Claude 3-4 grene

Produktinformation

319,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Søde og velsmagende grønne spiseblommer med gult og saftigt frugtkød, er hvad du kan få med et frugttræ af sorten ‘Grøn Reine Claude’ i haven.
De grønne blommer har røde prikker og kan have røde flammer. I takt med, at de grønne Reine Claude-blommer bliver mere
modne, skifter de kulør, til en mere gul farve.
Grøn Reine Claude er en gammel sort, der stammer fra Middelhavsområdet. Men faktisk trives de rigtig godt i det danske klima, hvor blommerne bliver langt mere intense i smagen, end frugterne fra de artsfæller, der er plantet i Sydeuropa.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Grøn Reine Claude Blommetræ der giver meget fine spiseblommer.

Hvis du vil sikre dig særdeles velsmagende spiseblommer fra haven, så er ‘Grøn Reine Claude’ et sikkert valg. Blommetræer af sorten ‘Grønne Reine Claude’ er en af de ældste sorter, kendt i Danmark. Sorten kan føres tilbage til 1500-tallet, og menes oprindeligt, at stamme fra Grækenland. Sorten fik sit navn efter den franske dronning Claude, der yndede at spise disse lækre frugter. De danske, grønne Reine Claude-blommer smager af mere end blommer af samme sort, der vokser ved Middelhavet. Det skyldes det særlige danske klima.

En frugt fra et blommetræ af sorten ‘Grøn Reine Claude’ er middelstor, rund og grøn-gul. I overfladen har frugterne en let lysegrå dug. Frugtkødet har en indbydende gul farve.  Frugtkødet er meget saftigt, sødt, særdeles velsmagende og aromatisk. Blommer af denne sort kan plukkes sidst i august og først i september. De er særligt velegnede som spiseblommer. De grønne blommer egner sig også godt til mange forskellige desserter, som f.eks. blommetrifli, blommetærte eller råmarinerede blommer.

Vælger du et Grøn Reine Claude-blommetræ, får du et kraftigt voksende bredkronet træ med mange grene.

Læs mere om bestøvning af blommetræer.

A-Kvalitet, 3-4 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)