PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Fersken 'Riga' - Prunus persica

Fersken 'Riga' - Prunus persica

Produktinformation

399,00 DKK

Bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Når du planter smukke ‘Riga’ ferskentræer i haven, vil du kunne glæde dig til at plukke søde, fine solgule ferskner med rød kind i august måned. Ferskner af sorten ‘Riga’ har saftigt, næsten hvidt frugtkød med dejlig sødmefuld ferskensmag. ‘Riga ferskner kan nydes i de dejlige sommerdage friskplukkede fra træet. Et ferskentræ af sorten ‘Riga’ er selvbestøvende og frost-tolerant, og fungerer derfor rigtig godt i det danske klima.

Ikke på lager

Prunus persica ‘Riga’ - saftige og søde gule ferskner med rød solside

Med Prunus Persica ‘Riga’ ferskentræer får du flotte frugttræer med opret og middelkraftig vækst. ‘Riga’ er et meget sundt og robust ferskentræ, med god hårdførhed i forhold til frost. Fordi denne fersken-sort er selvbestøvende, fungerer den godt i danske haver, hvor der kan være langt mellem fersken-træerne. Med den selvbestøvende fersken-sort ‘Riga’ er du derfor ikke afhængig af, at der er andre ferskentræer i nærheden.

 

Dog vil du kunne få en mere rigelig frugtsætning, hvis du placerer flere gode sorter af fersken i samme have. Du kan f.eks. sætte sorten ‘Riga’ sammen med sorter som ‘Honeysun’ eller ‘Frutteria’. Ferskentræet ‘Riga’ kan dyrkes på friland, gerne på en solrig og lun placering i haven. Du kan plante dit nye ‘Riga’ ferskentræ i almindelig, næringsrig havejord. 

 

Modningsoversig for sydfrugter

 

A-Kvalitet
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets Fersken

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)