PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Solbærbusk Narve Viking

Narve Viking - Solbærbusk

Produktinformation

169,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

‘Narve Viking’ er en meget sund, norsk solbærsort, der giver mørke, søde og velsmagende solbær. Narve Viking-solbær sidder placeret i store klaser på frugtbusken, og er meget lette at høste midt i juli måned. Smagen af Narve Viking-solbær er dejlig sødmefulde med en fint afbalanceret syrlighed. Narve Viking-solbærbuske bliver 1,2-1,4 meter høje, og egner sig også godt til økologisk havebrug.

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Ribes Nigrum ‘Narve Viking’ - store klaser med solmodne, sødmefulde solbær

Solbær er svære at få i dagligvarehandlen, og koster en del, hvis du endelig finder dem. Har du plads og mulighed for at sætte dine egne solbærbuske i haven, er der derfor mange fordele ved det. Solbærbuske er meget lidt pasningskrævende, og giver dig mange skønne, vitaminrige bær, du kan nyde friske eller tilberede. Ribes Nigrum ‘Narve Viking er en meget sund solbærsort, der yderst sjældent rammes af meldug og solbærknopgalmider. 

 

‘Narve Viking’ er en fantastisk god nyere solbærsort, der trives rigtig godt i det danske klima. Du kan plante dine solbær i enten sol eller halvskygge. Det bedste udbytte af solmodne solbær får du, hvis du planter din Narve Viking-solbærbusk i fuld sol. Narve Viking-solbærbusken blomstrer med beskedne, hvide blomster i april måned. Denne solbærsort er selvbestøvende, men sætter endnu flere bær, hvis du sætter den sammen med andre gode solbær-sorter, som f.eks. ‘Titania’ eller ‘Ben Alder’.  

 

Narve Viking-solbær vokser i store klaser med 4-8 bær i hver. Det gør, at dine solbær er meget lette at plukke. Du kan godt høste alle dine solbær af en gang. De tåler nemlig fint at hænge på busken, noget tid efter de er modnet. De store klaser med velsmagende, modne solbær kan du koge til solbærsaft eller marmelade. Du kan også bruge de modne solbær til smoothie. Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)