PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Fersken 'Honeysun' - Prunus persica

Fersken 'Honeysun' - Prunus persica

Produktinformation

399,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

‘Honeysun’ er en nyere ferskensort, der giver meget delikate, solmodne frugter. ‘Honeysun’ ferskner minder af kulør en del om smukke, gylden-gule abrikoser. Smagen af modne ‘Honeysun’ ferskner er en lækker honning-sød oplevelse. Du kan spise de friskhøstede ‘Honeysun’ ferskner friske, eller tilberede dem til lækker marmelade, tærter og andre skønne desserter. Denne fersken-sort trives rigtig godt i drivhus.

Leveres i 5 l. potte.
Planten er buskformet.

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Prunus persica ‘Honeysun’ - skønne, søde gylden-gule ferskner, du kan dyrke i drivhus

 

Med en flot og helt særligt ferskentræ som ‘Honeysun’ er ferskenhøsten virkelig noget du kan glæde dig til. Prunus persica ‘Honeysun’ er til dig, der vil dyrke meget velsmagende ferskner i drivhus eller væksthus. ‘Honeysun’ giver meget lækre, sødmefulde frugter i en flot gul farve, der minder meget om kuløren på solmodne abrikoser. 

 

 

Vil du gerne dyrke flere spændende sorter af ferskner sammen, kan du med fordel sætte ferskensorten ‘Honeysun’ sammen med dværgfersken-sorter som ‘Crimson Bonfire’ og ‘Bonanza’. På den måde får du en rigere bæring og en skøn varieret høst og dansk-dyrkede ferskner, lige til at spise.

 

A-Kvalitet
Leveres i 5.l potte
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets Fersken

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)