PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Big Ben - Solbærbusk

Big Ben - Solbærbusk

Produktinformation

149,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

De største, friske, solmodne solbær får du, hvis du vælger at plante solbærsorten ‘Big Ben’ i din have. Big Ben-solbær er fantastisk søde og saftig solbær, som du kan høste i juli måneds sommerdage. Solbærsorten ‘Big Ben’ er en nyudviklet, skotsk solbærsort, der er meget sund og modstandsdygtig. Med en solbærbusk af denne sort, vil du sommer efter sommer kunne høste de meget fine og velsmagende spisebær.

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Ribes Nigrum ‘Big Ben’ - skotsk solbærsort med de største, søde og saftige solbær

Ribes Nigrum ‘Big Ben’ er fantastisk velsmagende, store solbær, der er 50-100 procent større end tidligere solbærsorter. ‘Big Ben er selvbestøvende solbærplanter, så en enkelt plante er nok. Ønsker du endnu flere bær på dine buske, vil du få et rigere udbytte ved at at sammensætte flere gode solbærsorter, som f.eks. ‘Titania’, ‘Narve Viking’ og ‘Big Ben’.

 

Big Ben-solbærbuske bliver 90-120 cm høje. Når du planter denne sort, får du solbærbuske, der er meget modstandsdygtig overfor både meldug og filtrust. Du kan sætte dine buske på en solrig placering i haven, eller i halvskygge. Den bedste høst opnår du, hvis dine Big Ben-solbærbuske får godt med sol. 

 

Med solbærbuske af denne sort, vil du kunne forvente et middelstort udbytte af store, velsmagende, saftige solbær. Solbær af sorten ‘Big Ben’ vokser i klaser med 4-8 solbær i hver, der er lette at høste. Du kan evt. høste dem alle af en gang, og nedfryse overskuddet af bær til senere brug.

 

Big Ben-solbær har et lavt syreindhold og forholdsvis højt indhold af frugtsukker, der gør disse solbær særligt velegnede som friske spise-frugter. Du kan også koge rødgrød eller mild og velsmagende æble- og solbærsaft af dine Big Ben-bær. 

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)