PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Fallgold - Hindbærbusk

Fallgold - Hindbærbusk

Produktinformation

89,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Når du vælger hindbærsorten ‘Fallgold’, vil du kunne glæde dig over store og brede, rigtbærende frugtbuske, fulde af dekorative, gule hindbær. Fallgold-hindbær er klar til høst fra begyndelsen af september og helt frem til november. I maj måned blomstrer den selvbestøvende hindbærsort Fallgold’. En plante er nok, men sætter du flere hindbærsorter, på en solrig placering i din have, vil du opnå en endnu mere rigelig høst.

Mindstesalg er 2 stk.

Ikke på lager

Rubus Idaeus ‘Fallgold’ - frodig frugtbusk med dekorative, solgule hindbær

Når du planter den spændende og særlige hindbærsort ‘Fallgold’ i din frugthave, får du en kraftigtvoksende og sund bærbusk. Fallgold-hindbærbusken kan opnå en imponerende højde på helt op til 2 meter. I bredde skal du regne med at en enkelt Fallgold-busk vil fylde omkring en meter. De flotte gule Fallgold-hindbær har en dejlig, sød smag. 

Denne sort er selvbestøvende, men giver et større udbytte af de lækre gule bær, hvis du sætter andre gode hindbærsorter i nærheden, der blomstrer i samme periode. Du kan plante Fallgold-hindbærbuskene i sol eller halvskygge i helt almindelig havejord. Du får mest ud af dine Fallgold-hindbærbuske, hvis du placerer dem, hvor der er godt solrigt. Hver vinter skærer du dine Fallgold-hindbærplanter ned, så kommer de igen til foråret. 

Vælger du at sætte både tidlige sommerhindbær og sene efterårshindbær, vil du kunne får en meget lang høstperiode. De gule Fallgold-bær er meget sødmefulde og dekorative, kombinere med traditionelle røde hindbær. Du kan anvende de gule hindbær på samme måde som røde, til hjemmelavet saft, marmelade, lækre desserter og kager. 

A-kvalitet
Leveres i 2 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Hindbær

 

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)