Fallgold - Hindbærbusk

Fallgold - Hindbærbusk

Når du vælger hindbærsorten ‘Fallgold’, vil du kunne glæde dig over store og brede, rigtbærende frugtbuske, fulde af dekorative, gule hindbær. Fallgold-hindbær er klar til høst fra begyndelsen af september og helt frem til november. I maj måned blomstrer den selvbestøvende hindbærsort Fallgold’. En plante er nok, men sætter du flere hindbærsorter, på en solrig placering i din have, vil du opnå en endnu mere rigelig høst.

89,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Rubus Idaeus ‘Fallgold’ - frodig frugtbusk med dekorative, solgule hindbær

Når du planter den spændende og særlige hindbærsort ‘Fallgold’ i din frugthave, får du en kraftigtvoksende og sund bærbusk. Fallgold-hindbærbusken kan opnå en imponerende højde på helt op til 2 meter. I bredde skal du regne med at en enkelt Fallgold-busk vil fylde omkring en meter. De flotte gule Fallgold-hindbær har en dejlig, sød smag. 

Denne sort er selvbestøvende, men giver et større udbytte af de lækre gule bær, hvis du sætter andre gode hindbærsorter i nærheden, der blomstrer i samme periode. Du kan plante Fallgold-hindbærbuskene i sol eller halvskygge i helt almindelig havejord. Du får mest ud af dine Fallgold-hindbærbuske, hvis du placerer dem, hvor der er godt solrigt. Hver vinter skærer du dine Fallgold-hindbærplanter ned, så kommer de igen til foråret. 

Vælger du at sætte både tidlige sommerhindbær og sene efterårshindbær, vil du kunne får en meget lang høstperiode. De gule Fallgold-bær er meget sødmefulde og dekorative, kombinere med traditionelle røde hindbær. Du kan anvende de gule hindbær på samme måde som røde, til hjemmelavet saft, marmelade, lækre desserter og kager. 

Leveres i 2 l. potte