PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Rød fligbladet hyld

Rød fligbladet hyld 'Black Lace'

Produktinformation

199,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Søger du en meget dekorativ frugtbusk og prydplante til din have, så er den fligbladede hyldebærbusk ‘Black Lace’, måske det helt perfekte valg for dig. Bladvæksten på denne sort er smuk sort-rød til purpurfarvet, og står betagende som kontrast til havens mange grønne planter. I efteråret skifter ‘Black Lace’ til bronze-lignende kulører. Smukkest står ‘Black Lace i forsommeren, hvor den blomstrer med fyldige, rosafarvede blomster-skærme.

Ikke på lager

Sambucus Nigra ‘Black Lace’

Denne sunde og hårdføre hyldebusk bliver op til 1,5-2 meter høj, og bærer klaser af frugt, ligesom almindelige hyldebærbuske. ‘Sambucus Nigra ‘Black Lace’ trives godt på en solrig placering i haven, eller eventuelt i halvskygge.

I maj og juni blomstrer hylden ‘Black Lace’ med store, lyserøde blomsterstande. 

De modne små, mørke hyldebær er klar til høst i september måned. Hyldebær er ikke spiselige rå, men bør koges i 20 minutter, for at fjerne de giftstoffer, bærrene indeholder. Herefter kan du anvende din hyldebærhøst til vitaminrig hyldebærsaft eller hyldebærsuppe. 

Du kan også lave en smuk lyserød hyldeblomstsaft af de rosafarvede blomsterstande, der afgiver en skøn aromatisk blomster-smag

A-kvalitet
Leveres i 5 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets hyldebær

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)