PlanteCenter Fyns logo
 Blåbær Pink Lemonade
Pink Lemonade - blåbærbusk

Pink Lemonade - blåbærbusk

Produktinformation

179,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

VACCINIUM 'PINK LEMONADE'

Store, sødmefulde amerikanske blåbær, der ikke er blå, men smukke lyserøde i farven, det er hvad du kan høste fra sorten ‘Pink Lemonade’. Denne sort er rigtbærende, og du kan plukke de dekorative, lækre bær i sensommeren, i august og september måned. Med Vaccinium Corymbosum ‘Pink Lemonade’ får du samtidig et fantastisk flot farveskifte i haven i løbet af året. I maj måned blomstrer ‘Pink Lemonade’ med fine hvide blomster. Som andre blåbærsorter, er også ‘Pink Lemonade’ en surbundsplante.

Kraftige planter i 3l. potter
Bliver op til 1,5 meter høj.
Blomstrer i maj måned.
Flotte lyserøde bær er klar til plukning i august - september, stort udbytte.
Har meget flot farveskifte på bladene, henover året.
Delvis stedsegrøn.

Ikke på lager

Vaccinium Corymbosum ‘Pink Lemonade’ - farverige, amerikanske blåbær

Når du bestiller kvalitets-blåbærplanter af denne sort, får du kraftige og sunde bærbuske, der leveres i 3-liters potter. Vaccinium Corymbosum ‘Pink Lemonade’ er opret af vækst og står smukt året rundt. Den bedste bærsætning opnår du ved at sætte flere sorter i nærheden af hinanden i dit surbundsbed. 

Søger du en blåbærsort, der sprudler af farver og skifter kulør i årets løb, så er ‘Pink Lemonade’ det perfekte valg. Forårs-løvet er fint rosa, mens de sommerfriske blade er tiltalende grønne. Efterårsfarverne er gyldne og guldgule, mens vinterens blade står smukke mørkerøde til rødbrune. Når ‘Pink Lemonade’ er velvoksen har den opnået en højde på halvanden meter. 

Med disse lyserøde blåbær, kan du plukke dejlige bær, som en frisk snack. Du kan også starte dagen med et måltid af dine yndlings morgenmadsprodukter toppet med Pink lemonade-bær, eller en vitaminrig rosa smoothie. Sprøde salater med søde bær er en dejlig frokost, der kan serveres med hjemmelavet sommersaft af blåbær. Endelig er blåbærtærte eller pandekager med blåbær også dejligt at servere for dem du vil forkæle ekstra. 

Hvis du vil læse mere om hvordan du selv dyrker blåbær i haven, kan du gøre det her.