PlanteCenter Fyns logo
Blomme Edda

Edda - Blommetræ 3-4 grene

Produktinformation

299,00 DKK

Beskrivelse

Edda er en nyere nordisk blommesort, der bærer smukke store, blå-violette frugter. Blommer af sorten Edda er både fantastisk velsmagende spiseblommer, og rigtig gode sylte-blommer.
Edda-blommetræet blomstrer i maj måned med smukke hvide blomster, og trives rigtig godt i det danske klima. Søger du aromatiske blå blommer i en god størrelse, er denne sort et rigtig godt valg.

Fås også i andre størrelser

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Edda - store, blå-violette og aromatiske frugter, perfekte i det nordiske klima

Edda er en fantastisk god blommesort, udviklet i Norge. På mange måder er ‘Edda’ om en forbedret version af den oprindelige sort ‘Czar.’ Edda-blommer er større end Czar-blommer, og sorten er i højere grad tilpasset det nordiske klima. Blommer af sorten Edda er både fantastiske spiseblommer, som er rige på vitamin A og C, og velegnede til syltning og tilberedning. 

Med et Edda-blommetræ i haven får du en god høst af lækre spiseblommer, der kan plukkes fra midt i august. Edda er en delvist selvbestøvende blommesort. Den bedste bestøvning og høst opnår du, hvis du sætter dit Edda-blommetræ sammen med andre blommesorter. 

Ønsker du en lang og varieret blomme-sæson, kan du f.eks. sætte dit Edda-blommetræ sammen med sorterne ‘Avalon’ og ‘Italiensk sveske’. 

A-Kvalitet, 3-4 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ