Blomstereng

Blomster-eng

Kunne du tænke dig en blomsterfrø-blanding, der rækker til rigtig mange kvadratmeter, så er frøblandingen ‘Blomstereng’ velvalgt. Her får du blomsterfrø som storkøb, velegnet til at så en mark med blomster, større bede eller blomsterenge. I denne blanding af frø får du rigtig mange spændende græsarter, kløver, urter og blomster. Vil du gerne have en blomstereng, der står frodig og varieret til gavn for havens insekter, så vil du kunne få meget glæde af ‘Blomstereng’ frøblandingen.

279,00 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
3 259,00 DKK 60,00 DKK

På lager - Leveringstid: 3-10 dage

Blomsterfrø-blandingen ‘Blomster-eng’ er en meget artsrig blanding af kvalitetsfrø. I denne blanding får du mange smukke græsser, vilde urter og farverige blomster. En nyudsprungen blomstereng ser pragtfuldt ud, og er samtidig et værdifuldt levested og næringskilde for mange nyttige insekter. Det er let at passe en blomstereng eller en blomstermark, når først den er etableret. Når først du har sået dine frø, er der meget lidt løbende vedligehold. 

 

En blomstereng giver bier, sommerfugle og andre insekter en skøn oase, hvor de kan finde næring og vand. Samtidig tiltrækker insekterne fugle, der spiser insekter. Du får altså en frodig blomstereng med et mangfoldigt insektliv og mange fugle i haven, engen eller marken. 

 

I blomsterengen vil de forskellige urter, græsser og blomster springe ud og blomstre løbende. Derfor er det altid spændende at se hvordan blomsterengen forandrer sig i løbet af sommeren. Holder du af en naturlig buket, vil du kunne plukke mange flotte buketter, når du sår en skøn blomstereng. 

 

Blomster-eng indeholder:

Rød Svingel af sorterne ‘Mentor’ og ‘Musette’, Festuca rubra trachyphylia 

Almindelig hvene, Fioringræs. Agrostris capillaris ‘highland’

Vej-svingel, Festuca rubra commutata ‘Caracter’

Enggræs, Poa pratentis ‘Evora’

Enårig rapgræs, Poa annua

Almindelig kamgræs, Cynosurus cistatus

Almindelig draphavre, Arrhenaterum elatius ‘Arone’

Almindelig rapgræs, Poa trivialis Dasas

Kløver, Medicago lupina ‘Virgo Pajbjerg’ 

Almindelig Kællingetand, Lotus corniculatus ‘Leo’

Kællingetand, Trifolium incarnatum ‘Linkarus’

Markstenkløver, Bokharaklee 

Rød Svinge,l Festuca rubra Rafael

Esparsette, Dactulis giom lidacta esparsette Ambria 

Vilde blomster og urter 18 procent