PlanteCenter Fyns logo

Ofte stillede spørgsmål om Færdighæk fra NemHæk

Af Stig

NemHæk er en forholdsvis ny form for færdighæk på markedet, og vi er helt vilde med den nye måde at dyrke færdighæk på. Det vigtigste for os er, at planterne er produceret i Danmark, at de er sunde og frodige, og at de er fantastisk lette at håndtere for dig. 

Vi vil gerne ruste dig til at vælge den helt rigtige hæk til din have, og vi vil også rigtig gerne hjælpe med at gøre det så nemt for dig som muligt at plante en færdighæk. Derfor er vores færdighæk utroligt nem at håndtere, plante og passe. Hækken hedder NemHæk og er en færdighæk, der er unik og selvfølgelig 100 % dansk produceret. Vi har selvfølgelig flere forskellige typer af hæk, du kan vælge imellem.

Nedenfor er der links til vores forskellige artikler om færdighæk fra NemHæk, hvor du kan læse mere om det fantastiske ved at investere i en NemHæk færdighæk, og hvor du får en masse tips og gode råd til at håndtere din nye færdighæk. 

Rigtig god fornøjelseVi håber, at du på disse sider finder svar på alle dine spørgsmål, men har du fortsat spørgsmål angående vores færdighæk, så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os.

Ellers er der kun at ønske dig god fornøjelse med din nye færdighæk. Vi håber, du bliver rigtig glad for den, og den lever op til dine forventninger. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at vi har fundet et virkelig godt produkt til dig fra en producent, der går utroligt meget op i kvalitet og kundetilfredshed. 

Det er et stort spring for os at skifte til en ny producent, så hvis du får lyst, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser med NemHæk færdighæk, og med dit samtykke måske dele din historie med andre, glade kunder hos PlanteCenter Fyn. Det vil også være sjovt at se lidt billeder undervejs i processen.

Vi er spændte på, hvordan du og alle vores andre kunder tager imod dette nye, fantastiske produkt, men vi er sikre på, at vi på ingen måde kunne have valgt en bedre løsning for jer.

Du kan se hele udvalget i Færdighæk herHar du fortsat spørgsmål angående vores færdighæk, så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os.

Tilmeld dig PlanteCenter Fyns nyhedsbrev