PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Autumn Bliss - røde efterårshindbær

Autumn Bliss - røde efterårshindbær

Produktinformation

89,00 DKK

Der er kommet en ny sort, Autumn First, som er en forbedring af Autumn Bliss.
Se den nye og bedre sort af efterårshindbær her

Med hindbærsorten ‘Autumn Bliss’ får du store, mørkerøde hindbær i haven, helt fra august måneds sensommerdage til oktobers efterårskulde. Når du planter Autumn Bliss-hindbærbuske vil du kunne glæde dig over, at de søde hindbær er helt fri for orm. Denne hindbærsort er nemlig ikke modtagelige over for orm. Kombinerer du denne sort med andre hindbærsorter, der sætter frugt først på sommeren, vil du kunne opnå en meget lang høstperiode for hindbær i haven.

Mindstesalg er 2 stk.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Rubus idaeus ‘Autumn Bliss’ - mørkerøde efterårshindbær, fri for orm

Rubus idaeus ‘Autumn Bliss’ er en sund og robust hindbærsort, der giver dig velsmagende, mørkerøde hindbær, der er orm-fri. Hindbærplanten ‘Autumn Bliss’ er meget modstandsdygtige over for mug-sygdomme, og står flot med sin oprette vækst, og friske grønne blade. Du kan plante dine hindbærbuske hvor der er solrigt, eller evt. i halvskygge. 

Når du vælger Rubus Idaeus ‘Autumn Bliss’, får du ikke en tornfri hindbærbusk. Men med lidt forsigtighed, kan du sagtens høste de røde, modne bær, uden besvær. Denne sene hindbærsort skæres ned om vinteren, og sætter nye skud i foråret, der bærer frugt sidst på sommeren og ind i efterårsmånederne. 

Med en høst af smukke, mørkerøde hindbær af egen avl, er der mulighed for at lave mange dejlige og velsmagende retter. Hjemmelavet hindbærmarmelade, hindbærtærte eller friske hindbær som sundt og friskt mellemmåltid, vil give dig mange gode stunder. 

A-kvalitet
Leveres i 2 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Hindbær

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)