Rabarber 'Elmsbliz' - Jordbærrabarber

Rabarber 'Elmsbliz' - Jordbærrabarber

Er det en rabarber-sort med god syrlighed og smukke mørkerøde stængler, du overvejer at plante, så er sorten ‘Elmbliz’ værd at se nærmere på. ‘Elmbliz’ er en rabarber-sort, der er meget nem at dyrke og trives godt i almindelig næringsrig havejord. Du kan høste de lækre stængler fra den 80-120 cm store rabarberplante, fra og med maj måned. På en solrig placering i haven eller i halvskygge, vil du får et godt resultat med dine Elmbliz-rabarber. 

149,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Rheum rhabarbarum ‘Elmbliz’ - frodige jordbær-rabarber med middel syrlighed

Stænglerne har en smuk mørkerød farve, der sætter en flot kulør på saft, grød og andre lækre retter med rabarber. Søger du rabarber med middel syrlighed, så er sorten ‘Elmbliz’ et rigtig godt valg. Rheum rhabarbarum ‘Elmbliz’ er frodige, udbredte, runde stauder med middelkraftig vækst. 

Stilkene fra de 80-120 cm høje rabarberplanter måler omkring 32 cm. Den grønne bladvækst er imponerende. Rabarberplanter af sorten ‘Elmbliz’ er selvbestøvende.

Med en god høst af Elmbliz-rabarber, er der mange lækre retter, du kan glæde dig til. Du kan f.eks. bage en skøn rabarber-crumble eller tærte. Du kan også anvende dine friskhøstede rabarber til kølige cocktails med jordbær og rabarber, eller lave en forfriskende rabarbersorbet.