Duke - Blåbærbusk

Duke - Blåbærbusk

Vaccininum corymbosum 'Duke'

Kunne du tænke dig en rig høst af store og saftige, milde blåbær, så er blåbærsorten ‘Duke’ et rigtig godt valg. ‘Duke’ er en meget sund blåbærsort med opret åben vækst og dekorativ bladsætning. De flad-runde, let duggede Duke-blåbær er faste i konsistens og har en meget fin skræl. Denne blåbærsort blomstrer forholdvist sent, og opnår den bedste bæring, når den sættes sammen med andre gode blåbærsorter.

Blåbærbusk som får middelstore fladrunde bær med en mild lækker blåbærsmag.
Er plukke moden sidst i juli, i begyndelsen af august.
En gods bestøver til 'Duke' blåbærbusk er 'Bluecrop'

Husk, enkelte blåbær sorter er selvbestøvende, men langt hovedparten af sorterne kræver bestøvning fra en anden sort.

C 3,0 liter

129,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Vaccinium Corymbosum ‘Duke’ - saftige, søde og sunde amerikanske blåbær

‘Blue Crop’ og ‘Goldtraube’ er gode bestøvere for blåbærsorten ‘Duke’. Sætter du disse tre sorter i nærheden af hinanden i dit surbundsbed, vil du have optimale betingelser for god frugtsætning. Når du planter blåbærbuske er det vigtigt at være opmærksom på, at de trives i humusrig og sandet jord med en ph-værdi på omkring 5,5. 

De friske Duke-blåbær kan sagtens opbevares en uges tid på køl, eller fryses og anvendes senere. Nyhøstede blåbær fra sommerhaven smager skønt som de er, og tilfører din kost vitaminer og velsmag. Som ingrediens i lækre sommersalater eller som topping på is, tilfører blåbær naturlig sødme. Du kan også anvende dine hjemmedyrkede blåbær i desserter og bagværk som f.eks. blåbær-cookies og hjemmelavet blåbæris.