PlanteCenter Fyns logo
Heuchera americana 'Palace Purple'
Heuchera americana 'Palace Purple'
Heuchera americana 'Palace Purple'

Alunrod - Heuchera americana 'Palace Purple'

Produktinformation

15,95 DKK

Denne flotte alunrod giver en god kontrast til havens grønne farver med sine dekorative rødbrune og rød-lilla blade. Den gør sig godt i både krukker og som bunddække i haven. Blomstrer om sommeren med fine cremefarvede blomster, der hæver sig over de røde blade.

Med 'Palace Purple' får du et 40-50 cm. højt bunddække.
Bunddækket trives i både sol og halvskygge.
Du skal beregne 6-8 planter pr m2. 

Minimumskøb er 50 planter. Ved 50 stk. er prisen

15,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
14,95 DKK120,00 DKK
13,95 DKK500,00 DKK
12,95 DKK1.500,00 DKK
10,95 DKK5.000,00 DKK

Samlet beløb ved stk er .

På lager

Heuchera americana 'Palace Purple' er en hårdfør og bunddækkende staude, som giver et flot farvespil i haven med sine rødlige blade. Den egner sig godt som bunddække, og også i krukker eller staudebede. Den springer ud i maj - juni med små klokkelignende cremefarvede blomster på høje dunede stilke.

 

De fine blomster er populære hos sommerfugle og bier og giver liv i haven, og skaber en flot kontrast til alunrodens rødlige blade. Typisk vil den beholde løvet hele året, så man også kan glæde sig over de flotte farver om vinteren. 

 

'Palace Purple' klarer sig fint i både halvskygge og fuld sol, så længe den ikke får det for tørt. Den kræver ikke meget pasning når den først er veletableret i jorden, men har godt af at blive vandet når den er nyplantet. 

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)