PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Ribes nigrum 'Vertii' - Grøn Solbar
Ribes nigrum 'Vertii' - Grøn Solbar

'Vertii' - Grøn Solbær

Produktinformation

149,00 DKK

Elsker du solbær, og kunne du tænke dig en frugtbusk, der giver særligt søde og aromatiske solbær, så er sorten ‘Vertii’ et meget spændende og anderledes valg. Solbærsorten ‘Vertii’ giver grønne, modne solbær i juli måned. Der er mindre syre i ’Vertii’ solbær, end i mange andre solbærsorter. Du kan spise de lækre,grønne solbær friskplukkede fra haven, eller tilberede dem til syltetøj, saft eller dejlige frugttærter. ‘Vertii’ er en sund og let dyrkelig solbær-sort, udviklet i Finland.

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Ribes nigrum ‘Vertii’ - sund, solbærsort med søde, aromatiske, grønne solbær

Fra midt i juli måned modner solbærsorten ‘Vertiis’ lækre bær. Selvom ‘Vertii’ solbær stadig er grønne i juli måned, er de modne og spiseklar. Solbærbusken ‘Vertii’ har opret vækst med en anelse hængende grene. Det fuldt udvoksede ‘Vertii’ solbærbusk bliver 1,5 - 2 meter høj. Med ‘Vertii’ solbærbuske har du sunde og robuste frugtbuske, du vil kunne få både gavn og glæde af i mange år.

 

Ribes nigrum ‘Vertii’ er en selvbestøvende solbærbusk med rig bæring. De modne solbær fra ‘Vertii’ solbærbusken er meget vitaminrige, grønne solbær. Med ‘Vertii’ investerer du i en spændende anderledes solbærsort, der giver variation i bær-blandingen. Du kan anvende de grønne solbær præcis som alle andre solbær, blot har ‘Vertii’ solbær en anderledes farve. 

 

Grønne solbær af sorten ‘Vertii’ har et lavt syreindhold. De grønne solbær er meget dekorative sommerbær, og egner sig godt friske i smoothies, eller tilberedte som syltetøj eller i hjemmelavet saft. ‘Vertii’ solbærbuskene er vind-tolerante og trives godt i almindelig god havejord. Med Ribes nigrum ‘Vertii’ får du solbærbuske, der er meget lette at dyrke.

 

‘Vertii’ er en rigtig god, populær finsk solbærsort med meget sødmefulde solbær. ‘Vertii’ solbær har en dejlig aromatisk smag, og er klar til høst midt på sæsonen.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)