👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Valor - Blommetræ

Valor - Blommetræ 3-4 grene

Produktinformation

319,00 DKK

Med blomme-sorten ‘Valor’ får du store, dybblå til purpurfarvede, ovale blommer, med sprødt skind og fin blå dug. Frugtkødet er saftigt, solgult og har en god, fast i konsistens. Selv det unge Valor-blommetræ, vil du kunne høste frugt fra.
Smagen af Valor-blommer er sødmefuld med en god syrlighed. ‘Valor’ er en meget rigtbærende blommesort, hvor frugten både egner sig godt friskplukket som spiseblommer, og tilberedte som husholdnings-blommer. Valor-blommerne er klar til høst midt i september måned.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Valor - saftig, storfrugtet og sund blommesort

‘Valor’ betyder ‘værdi’, og med et blommetræ af denne sort, investerer du både i en sund sort og et højtydende blommetræ, der giver dig rigelige mængder af velsmagende, saftige blommer, allerede mens træet endnu er ungt. Et blommetræ af sorten Valor er meget sundt, har oprette grene og kraftig vækst. 

Oprindeligt er blomme-sorten ‘Valor’ fra Canada, hvor den er fremkommet ved at krydse blomme-sorterne ‘Gran Duke’ og ‘Epineuse’. Sorten ‘Valor’ er kendt siden 1938 i Ontario. I Skandinavien er blomme-sorten ‘Valor’ første gang introduceret i 1970.  

A-Kvalitet, 3-4 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)