👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Valnøddetræ - Juglans regia 'Geisenheim 139'

Valnøddetræ - Juglans regia 'Geisenheim 139' 40-60 cm

Produktinformation

649,00 DKK

‘Geisenheim 139’ er en glimrende, selvbestøvende, tysk valnødde-sort, der trives godt i danske haver. Med et Valnøddetræ af sorten ‘Geisenheim’ investerer du i en særlig, storfrugtet Valnødde-sort, hvorfra du vil kunne høste dejligt milde, lyse valnødder med en behagelig sødmefuld valnøddesmag. Geisenheim-valnødder er modne og klar til høst i oktober og november måned.

Valnøddetræ 'Geisenheim 139' i 10 liters potte.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Juglans Regia ‘Geisenheim 139’ - sund sort med store, lyse, sødmefulde valnødder

Et valnøddetræ af sorten ‘Geisenheim 139’ vokser middelkraftigt og udvikler sig med en sund og robust grenvækst. Geisenheim-valnøddetræet er selvbestøvende og bærer frugt tidligt. Du behøver altså blot et enkelt Valnøddetræ af sorten ‘Geisenheim’, da det ikke kræver fremmedbestøvning. ‘Geisenheim’ Valnøddetræet er rigtbærende og du vil kunne se frem til at høste mange kilo valnødder med tiden.

Din høst af hjemmedyrkede ‘Geisenheim 139’ valnødder kan spises friske umiddelbart efter høst, eller tørres og gemmes til senere brug. Geisenheim-valnødder er også meget anvendelige i kager og brød, som sprødt indslag i efterårets salater eller som velsmagende ingrediens i en smagfuld efterårs-ragout. Du kan også lave en ekstra sund og lækker luksus-grød med dine valnødder i de kolde måneder, eller servere din høst fra Geisenheim-valnøddetræet som lækre hyldeblomst-syltede valnødder til osteanretninger. 

Valnøddetræer hører til blandt de træer, der kaldes ‘blødere’. Det er vigtigt at være opmærksom på i forhold til beskæring. Du kan derfor ikke beskære når som helst på året. Det bedste tidspunkt for beskæring af Valnøddetræer er i september-oktober måned. Gerne efter at Valnødderne er høstet og inden løvfald. Det unge, nyplantede træ vil du sjældent skulle beskære.

Efter 10 år vil dette træ være ca. 5x5 meter (BxH)

A-Kvalitet,
Leveres i 10 l. potte.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets valnødtræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)