PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Rød opstammet stikkelsbær
Opstammet stikkelsbær rød

Opstammet stikkelsbær 'Rød Hinnomaki' på 60 cm. stamme

Produktinformation

329,00 DKK

Bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser
Holder du af de røde, små, glatte Stikkelsbær, og kunne du tænke dig en rigtig flot, selvbestøvende, opstammet frugtbusk, så er stikkelsbærsorten ‘Rød Hinnomaki’ velvalgt. De velsmagende, røde Hinnomaki-stikkelsbær er rigtig gode og meget populære spisebær, der også egner sig godt til mange retter med stikkelsbær. Din nye ‘Rød Hinnomaki’ Stikkelsbærbusk er podet på en 60 cm stamme.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Ribes Uva-Crispa ‘Rød Hinnomaki’ - meget populære, glatte, røde Stikkelsbær

 

En opstammet Stikkelsbærbusk er generelt mindre udsat for fugt, fordi den bær-bærende del af planten er hævet et godt stykke over jorden. Fugt kan gøre stikkelsbærbusken modtagelig for sygdom, og det er derfor ikke blot dekorativt, at stikkelsbærbusken er opstammet, men også på denne måde en fordel for planten.

 

‘Rød Hinnomaki’ er en selvbestøvende stikkelsbærsort. Du behøver derfor ikke andre stikkelsbærbuske i haven, for at opnå bestøvning, og dermed bærsætning. Denne sort er derfor god, hvis du blot ønsker en enkelt stikkelsbærbusk. 

 

Har du allerede flere stikkelsbærbuske i haven, vil du opnå en endnu rigere høst af solmodne stikkelsbær.  Med flere gode bestøvere vil din opstammede ‘Røde Hinnomaki’ sætte flere bær. Ønsker du at investere i flere stikkelsbærbuske, for at opnå en længere sæson og en mere varieret stikkelsbærhøst, kan du f.eks. sætte din ‘Røde Hinnomaki’ sammen med sorter som ‘Invicta’ og ‘Captivator’. Disse sorter fås både som dekorative opstammede frugtbuske og som traditionelle stikkelsbærbuske.

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)