PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Opstammet stikkelsbær 'Captivator' på 60 cm. stamme

Opstammet stikkelsbær 'Captivator' på 60 cm. stamme

Produktinformation

299,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser
Når du planter en opstammet ‘Captivator’ stikkelsbærbusk i haven, vil du kunne glæde dig til velsmagende, purpurrøde, syrligt--søde stikkelsbær. ‘Captivator’ er en meget sund, stort set tornfri stikkelsbærbusk. I august måned kan du høste friskplukkede, aromatiske, solmodne Captivator-stikkelsbær. Du kan nyde dem lige som de er, eller anvende dem i dejlige sensommer-retter, desserter eller koge hjemmelavet marmelade. Med en opstammet ‘Captivator’ stikkelsbærbusk har du en frugtbar og meget dekorativ stikkelsbærbusk i haven.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Ribes Uva-Crispa ‘Captivator’ - selvbestøvende stikkelsbærbusk med purpurrøde bær

Når du bestiller de dekorative opstammede stikkelsbærbuske af sorten ‘Captivator’ modtager du sunde og robuste planter, med en stamme på 60 cm. Den bær-sættende del af busken er altså hævet et godt stykke over jorden, og er dermed mindre udsat for fugt, og de problemer det kan give. ‘Captivator’ er en rigtig god stikkelsbærsort, der er meget modstandsdygtig overfor sygdom. 

 

Vil du blot have en enkelt opstammet stikkelsbærbusk, så er denne sort særligt velvalgt, fordi den er selvbestøvende. Du behøver altså ikke nødvendigvis at plante andre stikkelsbærbuske i haven, for at opnå en fin bærsætning. 

 

Ønsker du alligevel flere spændende opstammede stikkelsbærsorter i haven, vil du opnå en mere rigelig høst, og en bred variation af forskellige stikkelsbær. Holder du særligt af de røde stikkelsbær, kan du med fordel sætte ‘Rød Hinnomaki’ og ‘Captivator' sammen. På den måde får du en lang høstperiode med solmodne, røde stikkelsbær. 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)