PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Gul Hinnomaki stikkelsbærbusk opstammet

Opstammet stikkelsbær Gul Hinnomaki på 90 cm stamme

Produktinformation

399,00 DKK

Leder du efter en kraftigtvoksende og rigtbærende stikkelsbærbusk, med lækre, små gule stikkelsbær , så er sorten ‘Hinnomaki’ et godt valg. Hinnomaki-busken bliver godt 1 meter høj, og har en meget fin, frodig, overhængende vækst. ‘Gul Hinnomaki’ blomstrer i maj måned. I juni-juli måned vil du kunne høste de modne, let dunede, gule stikkelsbær. ‘Gul Hinnomaki’ er ikke tornfri, men bestemt værd at dyrke. Denne stikkelsbærsort anbefales af Frugt- og Bærudvalget, Danmarks JordbrugsForskning

A-kvalitet, på 90 cm stamme
Dette er en kraftig plante i 6,5 liters potte.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Fås også i andre størrelser

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Ribes Uva-Crispa 'Gul Hinnomaki' - små, lækre, gule stikkelsbær

Når du bestiller en stikkelsbærbusk af sorten ‘Gul Hinnomaki’ modtager du en sund, stærk stikkelsbærbusk i 6,5 liter potte. ‘Gul Hinnomaki’ hører til blandt de ældre, meget afholdte stikkelsbærsorter, og du kender måske netop denne sort fra din barndom. De fine, gule Hinnomaki-stikkelsbær er klar til høst middel-tidligt. 

Når du planter en ‘Gul Hinnomaki’ stikkelsbærbusk i haven, har du en glimrende selvbestøvende stikkelsbærsort. Du behøver derfor blot en enkelt busk, for at kunne høste de små, lækre gule Hinnomaki-stikkelsbær. 

Vil du gerne have en endnu længere sæson, en endnu rigere stikkelsbærhøst og et bredt udvalg af forskelligartede stikkelsbær, så kan du f.eks. sætte sorterne ‘Rød Hinnomaki,’ der modner tidligt, og ‘Archilles’, der modner sent sammen med din stikkelsbærbusk af sorten ‘Gul Hinnomaki’. Derved får du både gule, røde, små og store stikkelsbær, du kan anvende til forskellige spændende retter.

De gule Hinnomaki-stikkelsbær har en rigtig god stikkelsbærsmag, og kan både spises friskplukkede eller tilberedte, efter smag og behag. De små, gule Hinnomaki-stikkelsbær egner sig bl.a. godt til hjemmelavet saft, marmelade af havens rabarber og stikkelsbær eller en lun og krydret stikkelsbærcrumble. De gule Hinnomaki-stikkelsbær er også velegnede til frysning. 

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)