PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Rovada - Opstammet ribs på 90 cm stamme

Rovada - Opstammet ribs på 90 cm stamme

Produktinformation

399,00 DKK

Vil du gerne have en ribsbusk med velsmagende, røde bær, der er meget lette at høste, så er ribssorten ‘Rovada’ det perfekte valg. Rovada-ribs er store bær, der sidder placeret i lange klaser. Når du sætter ribs i haven, skaber du en skandinaviske frugthave med traditioner langt tilbage. ‘Rovada’ er en sund og robust frugtbusk, der bærer smukke, klare røde, syrligt-søde ribs. Du kan anvende ribs-høsten til rødgrød, saft eller lækre rysteribs i sommervarmen.

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Ribes Rubrum ‘Rovada’ - lange klaser med mange, store, røde ribs

Med ribssorten Ribes Rubrum ‘Rovada’ får du stærke og sunde, opstammede frugtbuske, der bærer mange, velsmagende sødmefulde og syrlige bær. ‘Rovada’ er en hårdfør ribs-sort, der trives rigtig godt i sol eller halvskygge. Placerer du dine Rovada-ribs hvor der er solrigt og luft mellem planterne, opnår du sund vækst og god bærsætning. Du kan også sætte dine opstammede ribsbuske med en meter mellem hver, og danne en dekorativ og nyttefuld opdeling af haven. 

En opstammet ribsbusk af denne sort bliver 1,5 - 2 meter høj inklusiv stammen og 1,5 meter bred. Rovada-ribsbuske er meget lette at dyrke og høste fra. Sætter du dine nye Rovada-planter i jord der er rig på det nedbrudte plantemateriale humus, giver du dem rigtig gode vækstbetingelser. En Rovada-ribsbusk kræver ikke meget beskæring. Dog kan man med fordel beskære opstammede ribsbuske især de første år.

Der er mange anvendelsesmuligheder med ribs i haven. Du kan lave en sødmefuld ribsgelé og friske rysteribs som tilbehør til lækre kødretter- Du kan også koge rød sommer-saft eller rød-grød med ribs, jordbær og hindbær fra haven. Røde Rovada-ribs til topping på morgenmad eller salater, eller som dekoration på en flot anretning, ser flot ud og smager dejligt.  Rovada-ribs er fryseegnede.

A-kvalitet
Leveres i 6,5 l. potte
Opstammet på 90 cm. stamme
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Ribs

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)