PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Lambert's Filbert/Cosford - Duo hassel
Lambert's Filbert/Cosford - Duo hassel

Lambert Filbert/Cosford - Duo hassel

Produktinformation

429,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

CORYLUS AVELLANA 'LAMBERT FILBERT' / CORYLUS AVELLANA 'COSFORD'

‘Lambert Filbert’ er en rigtig god, stærk og sund, fransk hassel-sort, der giver velsmagende hasselnødder. ‘Cosford’ er en glimrende engelsk hassel-sort, der bærer meget dyrkningsværdige, ovale nødder i tynd skal , du let kan knække. Med  Lambert Filbert/Cosford Duo Hassel får du begge sorter, og samtidig sikrer du dig en rigtig god bestøvning, fordi disse to hassel-sorter fungerer rigtig godt som gensidige bestøvere.

Store og flotte planter i 10 liters potter

Ikke på lager

Corylus Avellana ‘Lambert Filbert/Cosford’ - kraftig og rigtbærende Duo hassel

Cosford er en storfrugtet og meget produktiv hasselbusk af middelkraftig vækst. Denne hassel-sort bærer middelstore hasselnødder i tynd skal, der gør det let at komme til nøddekernerne. Cosford-nødder har en kort hase, og sidder ofte placeret parvis på hasselbusken. Du kan høste Cosford-hasselnødder fra og med oktober. 

Hasselsorten ‘ Lambert Filbert’ modner i september og oktober måned. nødderne er dekorativt kegleformede, og sidder som oftest parvis, ligesom Cosford-nødder. Med ‘Lambert Filbert' får du en meget hårdfør og sund hasselbusk. 

Når du har bestilt en duo-hassel får du den leveret i en solid 10-liters potte. For et godt resultat, skal du plante din nye Duo Hassel  Lambert Filbert/Cosford, hvor der er solrigt eller halvskygge. Du kan høste de modne hasselnødder, og nyde dem friske og milde, eller gemme dem til senere brug, hvor der er tørt og ikke for varmt.

 

A-kvalitet
Leveres i 10 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Duo Hassel

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)