PlanteCenter Fyns logo
Lambert's Filbert/Cosford - Duo hassel
Lambert's Filbert/Cosford - Duo hassel

Bolviller/Cosford - Duo hassel

Produktinformation

399,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

CORYLUS AVELLANA 'BOLVILLER' / CORYLUS AVELLANA 'COSFORD'

‘Bolviller’ er en rigtig god, stærk og sund, fransk hassel-sort, der giver velsmagende hasselnødder. ‘Cosford’ er en glimrende engelsk hassel-sort, der bærer meget dyrkningsværdige, ovale nødder i tynd skal , du let kan knække. Med Bolviller/Cosford Duo Hassel får du begge sorter, og samtidig sikrer du dig en rigtig god bestøvning, fordi disse to hassel-sorter fungerer rigtig godt som gensidige bestøvere.

Store og flotte planter i 10 liters potter

Ikke på lager

Corylus Avellana ‘Bolviller/Cosford’ - kraftig og rigtbærende Duo hassel

Cosford er en storfrugtet og meget produktiv hasselbusk af middelkraftig vækst. Denne hassel-sort bærer middelstore hasselnødder i tynd skal, der gør det let at komme til nøddekernerne. Cosford-nødder har en kort hase, og sidder ofte placeret parvis på hasselbusken. Du kan høste Cosford-hasselnødder fra og med oktober. 

Hasselsorten ‘Bolviller’ modner i september og oktober måned. Bolviller-nødder er dekorativt kegleformede, og sidder som oftest parvis, ligesom Cosford-nødder. Med ‘Bolviller’ får du en meget hårdfør og sund hasselbusk. 

Når du har bestilt en duo-hassel får du den leveret i en solid 10-liters potte. For et godt resultat, skal du plante din nye Duo Hassel Bolviller/Cosford, hvor der er solrigt eller halvskygge. Du kan høste de modne hasselnødder, og nyde dem friske og milde, eller gemme dem til senere brug, hvor der er tørt og ikke for varmt.