PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Lambert Filbert/Bolviller - Duo hassel

Lambert Filbert/Bolviller - Duo hassel

Produktinformation

399,00 DKK

Vil du gerne have fordele ved flere hassel-sorter, flere smagsoplevelser og god bestøvning, så er en Duo Hassel et fantastisk godt valg.  Med en duo-hassel får du to gode sorter, der indbyrdes bestøver hinanden, og bærer frugter, med hver deres særlige smag. Lamberts Filbert-Hasselbuske er en meget produktiv Hassel, der bærer mange milde, aflange hasselnødder. ‘Bolviller’ er en meget dyrkningsværdig, hårdfør og sund hassel-sort, der giver store kegleformede nødder.

Store og flotte planter i 10 liters potter

Ikke på lager

Corylus Avellana ‘Lambert Filbert/Bolviller’ - sund og kraftig Duo hassel  

Hasselbuske trives rigtig godt på en solrig plads i haven, eller i halvskygge. Når du vælger Duo-hassel er du sikret en god bestøvning, og vil kunne glæde dig over de forskellige nødders varierede udtryk og smag. 

I januar-marts måned blomstrer haslerne. Bolviller-nødder er modne og klar til høst i september-oktober måned, mens sorten Lamberts Filbert høstperiode strækker sig fra oktober til december. Du vil altså kunne høste friske nødder i haven helt fra september måneds lune sensommerdage til decembers kolde og mørke timer. 

Du kan med fordel gemme en del af høsten til senere brug. De næringsrige og velsmagende nøddekerner er en sund snack, og meget velegnet i meget bagværk og desserter. Opbevarer du dine hasselnødder tørt og ikke for varmt, vil nødderne holde længe, uden at blive tørre.

Store og kraftige planter.

A-kvalitet
Leveres i 10 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Duo Hassel

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)