PlanteCenter Fyns logo

Jord og bark

Vores udvalg af kvalitetsprodukter fra Champost.

Det er altid godt at få lagt en god bund, inden det hårde arbejde går i gang. Det gælder også for dine planter i haven. Derfor har vi valgt at gøre det nemt for dig at få leveret virkelig god jord og flis til din have, så du kan give dine planter de bedste vækstbetingelser. 

Vi synes, du skal have muligheden for at få leveret dansk produceret jord og flis fra Champost lige til din dør. Alle produkterne fra Champost letter dit arbejde i haven og giver dine planter masser af energi til at arbejde for dig. Dette gælder også for dine krukker og dit drivhus. 


Det er vigtigt at bruge den rigtige jord til dine planter.

Hurtig levering af den gode jord, lige til din have.

Champost jordprodukter er fremstillet af hestemøg fra rideskoler i Thy, Nordjylland. Møget er er blevet komposteret og pasteuriseret, så du kan få et 100 % organisk produkt uden nogen former for sygdomme, frø eller skadedyr i jorden. Ydermere er alle produkterne udviklet, så de er godkendt til økologisk brug.

Den lette og luftige jord er fyldt med masser af god næring til dine planter, samtidig med at den holder bedre på fugten og gør havearbejdet lettere for dig. Jordens konsistens gør også, at alle de vigtige insekter og mikroorganismer i din have får de bedste betingelser for hele tiden at optimere og vedligeholde jorden, til glæde for dine planter. 

Champost flis er også en fantastisk hjælper for dig i haven. Flis skygger blandt andet for solen, så ukrudtet får svært ved gro, og flis holder desuden på fugten i jorden, så dine planter ikke udtørrer så let. Igen et produkt, der gør havearbejdet lettere for dig og holder væksten i gang for dine planter.  

God Plantejord til alle dine projekter.