PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Fersken 'Platifortwo' - Tallerken/ufo-fersken - Prunus persica

Fersken 'Platifortwo' - Tallerken/ufo-fersken - Prunus persica

Produktinformation

399,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Elsker du de meget populære, søde og saftige tallerken-ferskner, så er der god grund til at vælge netop disse skønne sydfrugter til din have. Har du et godt, solrigt sted i haven, eller et drivhus, så er der rigtig gode betingelser for at få en god høst. Frugterne fra ‘Platifortwo’ er store, gule og røde ferskner med delikat hvidt frugtkød. ‘Platifortwo’ er en investering, der vil pryde din have, særligt i foråret, hvor ferskentræet står smukt i blomst.

Ikke på lager

 

Prunus Persica ‘Platifortwo’ - fantastisk sødmefulde og saftige tallerken-ferskner

Tallerken-ferkensorten ‘Platifortwo’ er et busklignende, løvfældende frugttræ med kraftig vækst og smukke, lancetformede, grønne blade. Fersknerne er velduftende og dunede stenfrugter med skind i sart gule og varme røde nuancer.

 

Det er vigtigt for dit ferskentræ, at du placerer dit ferskentræ, hvor der er læ og solrigt. Vælger du at dyrke dine tallerken-ferskner i drivhus, vil de være klar til høst i juli måned. Sætter du i stedet ‘Platifortwo’ på friland, vil du i september, kunne plukke de velsmagende flade, ferskner. Du kan også have dit ferskentræ i en store krukke på en dejlig, solvendt terrasse.

 

Måske kender du også de flade ferskner under navne som ‘Donut-fersken’, ‘Ufo-fersken’ eller ‘Paraguayo-fersken’. Kært barn har mange navne.  Oprindeligt stammer disse velsmagende sydfrugter fra Kina. Siden er de blevet dyrket meget i USA. I dag er tallerken-fersknerne også, med god grund, blevet fantastisk populære i Europa.

 

Modningsoversig for sydfrugter

A-Kvalitet
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets FerskenVi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)