PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Fersken 'Frutteria' - Prunus persica

Fersken 'Frutteria' - Prunus persica

Produktinformation

399,00 DKK

Bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Kunne du tænke dig at høste saftige, store, solmodne ferskner i din egen have, så er det sorten ‘Frutteria’ du skal vælge. Med dette fine ferskentræ, vil du kunne få en god høst af hjemmedyrkede ferskner i midten af august måned. Sætter du flere gode fersken-sorter sammen med din Prunus Persica ‘Frutteria’, får du en endnu mere rig høst. ¨Frutteria’ fersken-træet er hårdfør og velegnet i en dansk have.

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Prunus persica ‘Frutteria’ - store, flotte rød-gule ferskner

Grundfarven på ferskner af sorten ‘Frutteria’ er smuk gul, mens dæk-farven er varm rød og breder sig over en stor del af frugten. De store, saftige ‘Frutteria’ ferskner modner et par uger inde i august måned. Du kan nyde din høst af hjemmedyrkede ferskner enten friske eller tilberedte, præcis som du foretrækker. 

Ferskentræet ‘Frutteria’ kan både dyrkes i drivhus, væksthus eller på friland. Du kan plante dit nye ferskentræ i almindelig god havejord, på en lun og solrig placering i din have. Sorten Prunus persica ‘Frutteria’ er robust og hårdfør, og trives godt i det danske klima. 

Når du vælger ‘Frutteria’ investerer du i en rigtig god selvbestøvende fersken-sort. Vil du gerne have en lang sæson med friske ferskner i haven, kan du med fordel plante dit nye ‘Frutteria’ ferskentræ sammen med fersken-sorten ‘Platifortwo’, der modner i juli måned. På den måde får du tilligemed en meget varieret høst. ‘Platiforttwo’ er flade i form, og kaldes også tallerken-ferskner eller ufo-ferskner. 

Modningsoversig for sydfrugter

 

A-Kvalitet
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets Fersken
C5,0 Buske

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)