PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Fersken 'Benedicte' - Prunus persica

Fersken 'Benedicte' - Prunus persica, Buskformet

Produktinformation

399,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Hvis du gerne vil dyrke hjemmedyrkede ferskner af meget fin kvalitet, så er de velsmagende og faste, store ferskner af sorten ‘Benedicte’ meget anbefalelsesværdige. Ferskentræet ‘Benedicte’ bærer meget saftige frugter med fint hvidt frugtkød. ‘Benedicte’ ferskner er klar til høst i sensommerens milde septemberdage. Du kan forvente en meget rigtbærende fersken-sort. Ferskentræet ‘Benedicte’ er selvbestøvende, og fungerer derfor godt i danske haver.

Buskformet, i 7,5 l potte

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Prunus persica ‘Benedicte’ - meget velsmagende, store, friske ferskner med hvidt, fint frugtkød

Når du vælger ferskentræet ‘Benedicte’ får du et rigtig godt og sundt frugttræ, der kan dyrkes i almindelig, god havejord, på havens lune, solvendte pladser. Du kan også sætte 'Benedicte' ferskentræet i drivhus. ‘Benedicte’ er et selvbestøvende ferskentræ, og du kan derfor fint nøjes med at købe et enkelt ferskentræ. 

Ønsker du at få glæde af flere gode fersken-sorter, er der mange gode muligheder. Vil du gerne kombinere flere spændende fersken-sorter i haven, får du et mere rigt udbytte og en bred variation af skønne, solmodne ferskner og forskellige smagsoplevelser. 

Vil du også gerne opnå en rigtig lang høstperiode, kan du sætte sorten ‘Platiforttwo’, ‘Riga’ og ‘Benedicte’ sammen på en solrig placering i haven. Den første sort, du vil kunne høste hjemmedyrkede ferskner fra i haven, er ‘Platiforttwo’, der giver modner ferskner allerede i juli måned. I august måned er fersknerne af sorten ‘Riga’ klar at blive høstet. Som afslutning på sæsonen modner de meget lækre, store ‘Benedicte’ ferskner. Alle ferskensorterne er velegnede både friske og tilberedte. 

Modningsoversig for sydfrugter

 

A-Kvalitet
Leveres i 7.5 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets Fersken
Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)