PlanteCenter Fyns logo
Sweetheart - Kirsebærtræ

Dværgtræ kirsebær - Sweetheart

Produktinformation

449,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Sweetheart er en fantastisk kirsebærsort, der bærer de skønneste store, sprøde og meget saftige kirsebær. Sweetheart-kirsebær er betagende mørkerøde, og har en behagelig sødmefuld og aromatisk smag. Kirsebær af denne sort har en glimrende konsistens, med saftigt marmoreret frugtkød. Sweetheart-kirsebær modner som en af de sidste sorter, og er bestemt værd at vente på. Et højtydende frugttræ, du vil kunne have gavn og glæde af i mange år, får du med et kirsebærtræ af denne sort i haven.

Dansk produceret frugttræ
knip+4
Nypottet

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Prunus Avium ‘Sweetheart’ - mange mørkerøde, store og saftige kirsebær

Sweetheart-kirsebærtræet giver et stort og godt udbytte af frisk frugt i haven. Denne sort er kraftig af vækst og meget sund. Med Sweetheart-kirsebærsorten får du et selvbestøvende kirsebærtræ, der som bonus fungerer storartet som bestøver for mange andre kirsebærsorter. 

Sweetheart-kirsebærtræet giver store kirsebær, der er mere en 2 cm. Af facon er Sweetheart-kirsebær runde dekorative bær med en lille tilspidsning nederst. Et Sweetheart-kirsbærtræ er meget rigtbærende. Frugterne modner i midten af august og kan høstes frem til september måned. Sweetheart-bær er bedst at spise umiddelbart efter høst. På køl kan de opbevares et par dage, eller tilberedes og gemmes til senere brug. 

 

Bestøvningsoversigt, kirsebær