PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Stella - kirsebærtræ

Stella - kirsebærtræ 5-8 grene

Produktinformation

349,00 DKK

Bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Fine, store, røde kirsebær med rødt og saftigt frugtkød, er hvad du vil kunne glæde dig over at høste i slutningen af juli måned, hvis du vælger, at plante et kirsebærtræ af denne sort i din have.
Stella er en selvbestøvende kirsebærsort, der også er yderst velegnet som bestøver for mange andre kirsebærsorter.
Et Stella-kirsebærtræ får en dekorativ pyramideformet krone, der i foråret blomstrer med et væld af mellemstore, hvide kirsebærblomster.

Fås også i andre størrelser

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Stella Kirsebærtræ med store, hjerteformede, røde kirsebær

Sorten ‘Stella’ stammer oprindeligt fra  England. Stella-kirsebærtræet er blevet til ved at krydse sorterne ‘Lambert’ og ‘John Innes Sämling 2420’. Siden 1968 har kirsebærtræer af sorten ‘Stella’ været forhandlet og værdsat. Sortens tilblivelse dateres til 1940.

Et Stella kirsebærtræ er hurtigtvoksende og udvikler en pyramidal og lidt udbredt krone.

Du vil kunne forvente at et kirsebærtræ af denne sort, vil blive omkring 4-6 meter højt og 3-4  meter bredt. Stella er en hårdfør og rigt bærende kirsebærsort.

Som selvbestøvende sort udmærker ‘Stella’ sig. Desuden er denne sort en rigtig god bestøver for mange andre kirsebærsorter, der blomstrer i samme periode. Stella er et frugtbart træ, hvorfra du vil kunne glæde dig over, at kunne høste store, hjerteformede, røde kirsebær. Frugternes smag er dejlig sød, med tilpas syrlighed og let aroma.

Blomstringen for denne sort ligger i april og maj, hvor træets krone står med dekorative, hvide blomster. Stella-kirsebær modner sidst i juli måned, forholdsvist tidligt på sæsonen, og du vil kunne forvente en fin og regelmæssig frugtsætning.

Stella Kirsebærtræer er selvbestøvende og frugtbare.

A kvalitet 5-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme Prunus colt, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
Et Dansk produceret kvalitets kirsebærtræ.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)