👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Dværgtræ Kirsebær 'Sunburst'

Dværgtræ Kirsebær Sunburst 5-8 grene

Produktinformation

469,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Kunne du tænke dig et dekorativt og rigtbærende Dværgkirsebærtræ, der bærer meget store, saftige og orange-røde kirsebær, så er kirsebærsorten ‘Sunburst’ værd at se nærmere på. Med et ‘Sunburst ‘Dværgkirsebærtræ i haven, får du både et smukt frugttræ, der i foråret pryder med sin fine blomstring, og et rigtig godt selvbestøvende frugttræ. Sunburst-kirsebær har en rigtig god smag, og modner sidst i juli måned.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Prunus Avium ‘Sunburst’- Dværgkirsebærtræ med store, saftige orange-røde kirsebær

Høsten fra ‘Sunburst’ Dværgkirsebærtræerne er store, saftige kirsebær, fulde af sødme og med et passende strejf af syrlighed. Med et ‘Sunburst ‘Dværgkirsebærtræ i haven, investerer du i en meget frugtbar kirsebærsort, som du vil kunne høste mange velsmagende kirsebær fra. ‘Sorten ‘Sunburst’ er selvbestøvende, og du behøver derfor ikke nødvendigvis at anskaffe flere Kirsebærsorter. ‘Sunburst’ Dværgkirsebærtræer har flotte oprette kroner, og så er de forholdsvis kraftige af vækst. I april-maj måned har du fornøjelsen af ‘Sunburst’ Kirsebærsortens smukke blomstringsperiode. 

 

Selvom dværgkirsebærsorten ‘Sunburst’ er selvbestøvende, vil det altid være en fordel med flere kirsebærsorter i haven. Hvis du har plads. Kunne du tænke dig flere skønne kirsebærsorter, der modner over en længere periode, kan du f.eks. sætte dit ‘Sunburst’ Dværgkirsebærtræ sammen med flere Dværgtræer eller Standard Kirsebærtræer. Du kan for eksempel plante dit ‘Sunburst’ Dværgtræ’ sammen med sorten ‘Merton Glory’, der er klar til høst allerede i juni, og ‘Nefris’ der er en af de seneste kirsebærsorter. Du kan se de mange, gode Standard Kirsebærsorter her. 

A kvalitet 5-8 grene
Leveres i 6,5 l. potte.
Grundstamme Prunus Gisela 5, svagtvoksende
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
Et Dansk produceret kvalitets kirsebærtræ.

Bestøvningsoversigt, kirsebær

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)