Dværgtræ Kirsebær 'Lapins'

Dværgtræ Kirsebær 'Lapins'

Søger du et dværgkirsebærtræ, der bærer sødmefulde, mørkerøde kirsebær, med en behagelig aromatisk smag, så er ‘Lapins’ måske det helt rette valg for dig. Kirsebær-sorten ‘Lapins’ vil du kunne høste modne bær fra, i sidste halvdel af juli og starten af august måned. 'Lapins' er et meget højtydende, selvbestøvende og rigtbærende dværgkirsebærtræ, der kan blive omkring 2 meter højt.

399,00 DKK

På lager - Levering: Leveringstid 1-4 hverdage

Prunus Avium ‘Lapins’ - mange, mørkerøde, store kirsebær

Med dværgkirsebær-sorten ‘Lapins’ får du store, runde kirsebær i en smuk rød grundfarve og dyb-rød dækfarve. Lapins-kirsebær smager fantastisk friskplukkede fra træet en sommerdag i haven, og kan også anvendes i rigtig mange lækre retter og desserter. Lapins-dværgkirsebærtræet har oprette grene og en betagende, fyldig krone. 


Lapins er en rigtig god selvbestøvende kirsebær-sort, der samtidig fungerer rigtig godt som bestøver for en hel del andre kirsebærsorter, der også blomstrer ganske tidligt. F.eks. ‘Merton Glory’, ‘Sam’ og ‘Skeena’. 'Lapins' er en kirsebærsort fra Canada, der er blevet til ved at krydse sorterne ‘Stella’ og ‘Van’. Siden 1980’erne har denne kirsebærsort været yndet i mange haver i Danmark. 


Grundstamme Prunus Gisela 5, svagtvoksende

 

Bestøvningsoversigt, kirsebær