PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Jubileum - Blommetræ

Dværgblomme Jubileum 3-4 grene

Produktinformation

429,00 DKK

Fine, ovale rød-violette blommer med en fortræffelig syrlig-sød smag, er hvad du vil kunne fryde dig over at høste, med et blommetræ af sorten ‘Jubileum’ i haven.
Frugterne er store og saftige. ‘Jubileum’ er en meget solgt og populær blommesort i Danmark.
Et blommetræ af denne sort er kendetegnet ved kraftig og sund vækst, samt hårdførhed. Med et Jubileum-blommetræ behøver du ikke andre sorter, for at opnå bestøvning.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Jubileum blommetræ der giver syrlige og søde velsmagende blommer.

Hvis du er til blommer med en meget fin, syrlig og sød smag, så er et blommetræ af sorten Jubileum et godt valg til haven. Jubileum-blommer er store og ovale med en god syrlig-sød smag. Blommerne er rødviolette og kan plukkes fra sidst i august og frem i september måned.

Hvis du bestiller et Jubileum-blommetræ, kan du se frem til at få et kraftigt voksende træ med en nydelig, tæt krone. Når træet er i bæring, vil gren-væksten være lidt mere udbredt og lett hængende.

Blommer af sorten ‘Jubileum’ egner sig godt som friskplukkede spisefrugter, lige fra træet. Du kan også, med godt resultat, anvende Jubileum-blommer i madlavningen. Sensommer-retter med den sødmefulde smag af havens blommer, er bestemt værd at give sig i kast med.

Jubileum blommetræ er en selvbestøvende blommesort, der stammer fra Sverige. Denne blommesort er blevet til ved en krydsning mellem sorterne ‘Yakima’ og ‘Giant’.

Læs mere om bestøvning af blommetræer.

A kvalitet 3-4 grene
Leveres i 6,5 l. potte.
Grundstamme VVA-1 Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)