PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Dværgblomme 'Italiensk Sveske' 3-4 grene

Dværgblomme 'Italiensk Sveske' 3-4 grene

Produktinformation

429,00 DKK

Holder du af de faste, ovale, mørkeblå sveskeblommer, og søger du et frugttræ, der ikke bliver alt for stort, så er et Dværg-blommetræ af sorten ‘Italiensk Sveske’ et rigtig godt valg. De velsmagende sveskeblommer er modne og klar til høst i september-oktober måned, og da et dværgtræ har en passende højde, vil du let kunne nå at plukke de modne frugter. Sveskeblommer er lækre friskhøstede, og egner sig også godt til tilberedning.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

‘Italiensk Sveske’ - et smukt og frugtbart dværgblommetræ 

Du kan plante dit Dværg-blommetræ af sorten ‘Italiensk sveske’ i ganske almindelig havejord, gerne på en solrig plads i haven, eller eventuelt i halvskygge. Et dværg-blommetræ fylder mindre end et Standard Blommetræ, og passer derfor særligt godt ind i mindre haver, eller i haver, hvor pladsen til et nyt frugttræ er mere begrænset. 

Med blomme-sorten ‘Italiensk Sveske’ vil du kunne høste flotte blå-sorte sveskeblommer med lys dug. Sveskeblommer er velsmagende med kraftig blommesmag og har saftigt, fast frugtkød. Oprindeligt stammer blommetræer af sorten ‘Italiensk Sveske’ naturligvis fra Italien. I Danmark har denne sort været forhandlet siden slutningen af 1800-tallet. Sorten er også tidligere kaldet ‘Stor, engelsk Sveske’ og ‘Cathrine-blomme’ 

Et Dværg-blommetræ af sorten ‘Italiensk Sveske’ er delvis selvbestøvende. Du kan sikre dig en endnu bedre bestøvning ved at der er andre gode blommetræer i nærheden. Hvis du ikke har andre blommetræer i din egen have, eller i nabo-haverne, vil du med fordel kunne sætte blomme-sorterne ‘Opal’, ‘Reeves’ eller ‘Victoria’ sammen med dit nye Dværgtræ. Disse tre sorter fungerer rigtig godt som bestøvere for ‘Italiensk sveske’ . Du kan se alle de gode Standard Blommesorter her. 

 

Bestøvning af blommetræe

 

A kvalitet, 3-4 grene
Leveres i 6,5 l. potte.
Grundstamme VVA-1 Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)