Cotula 'Minima' - Trædebregne

Cotula 'Minima' - Trædebregne

Cotula 'Minima' er en fremragende, helt lav sort af Trædebregner. Faktisk er Cotula 'Minima' den laveste sort af trædebregnerne. Vil du gerne skabe en frisk og frodig grøn bund i din have, f.eks. mellem trædesten eller i et stenbed, vil du opnå et meget flot resultat med et bunddække af Cotula ‘Minima’. Du kan også anvende ‘Minima’ dekorativt i en japansk inspireret have. Du skal bruge 8-10 planter pr m2. Minimumskøb er 50 stk.

14,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
100 13,95 DKK 100,00 DKK
500 11,95 DKK 1.500,00 DKK

På lager - Levering Leveringstid 1-3 hverdage

Trædebregner, Cotula 'Minima'  - de fineste, helt lave, Trædebregner

Trædebregnen ‘Minima’ er en rigtig god, lav bunddække-type. Cotula ‘Minima’ skaber en flot bund under havens større planter. Særligt under løvfældende buske og stauder, står Cotula flot og stedsegrøn. Det er ikke så mærkeligt, at denne Cotula-sort er meget populær. Med Trædebregner vælger du en flot tæppedannende staude, der breder sig effektivt med udløbere. ‘Minima’ Trædebregner danner en meget nydelig, ensartet grøn flade nederst i haven. 


Minima-bunddækket blomstrer med små, diskrete gul-grønne blomster i forårsmånederne. Cotula ‘Minima’ trives både hvor der er solbeskinnet og i områder med mere skygge. Blot du sørger for, at det ikke er alt for tørt, hvor den står.