PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Buttners Rote - Kirsebærtræ

Buttners Rote - Kirsebærtræ 3-4 grene

Produktinformation

299,00 DKK

Beskrivelse

Vælger du kirsebærsorten ‘Büttners Rote’, vil du kunne høste store, sødmefulde og faste rød-gule kirsebær i højsommeren, i slutningen af juli måned. Et kirsebærtræ af denne sort er meget velegnet i det danske klima. Büttners Rote-kirsebærtræet er kraftigtvoksende og har en flot og meget tæt krone med oprette grene. Büttners Rote-kirsebærtræet kan du have glæde af i haven i rigtig mange år.

Fås også i andre størrelser

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Prunus Avium ‘Büttners Rote’ - velsmagende, smukke og meget saftige kirsebær

Holder du af søde og velsmagende kirsebær, med et fint strejf af syrlighed, er ‘Büttners Rote’ et rigtig godt valg. Disse smukke gule og røde bær,  har en fin bred, oval facon. Büttners Rote er en kirsebærsort, der kræver fremmedbestøvning. Sorterne ‘Lapins’, ‘Merton Glory’ og ‘Sunburst’ er gode gensidige bestøvere til denne sort, der samtidig, hver især, har mange gode kvaliteter at byde på.  

Oprindeligt er Büttners Rote, som navnet nok afslører, en tysk kirsebær-sort. Büttners Rote-kirsebærtræet kan føres mere end 200 år tilbage, til 1795. I Danmark går denne sort også af og til under navnet ‘Fredensborgkirsebær’.

A kvalitet 3-4 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme Prunus colt, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
Et Dansk produceret kvalitets kirsebærtræ.