Buttners Rote - Kirsebærtræ

Buttners Rote - Kirsebærtræ

Vælger du kirsebærsorten ‘Büttners Rote’, vil du kunne høste store, sødmefulde og faste rød-gule kirsebær i højsommeren, i slutningen af juli måned. Et kirsebærtræ af denne sort er meget velegnet i det danske klima. Büttners Rote-kirsebærtræet er kraftigtvoksende og har en flot og meget tæt krone med oprette grene. Büttners Rote-kirsebærtræet kan du have glæde af i haven i rigtig mange år.

299,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Prunus Avium ‘Büttners Rote’ - velsmagende, smukke og meget saftige kirsebær

Holder du af søde og velsmagende kirsebær, med et fint strejf af syrlighed, er ‘Büttners Rote’ et rigtig godt valg. Disse smukke gule og røde bær,  har en fin bred, oval facon. Büttners Rote er en kirsebærsort, der kræver fremmedbestøvning. Sorterne ‘Lapins’, ‘Merton Glory’ og ‘Sunburst’ er gode gensidige bestøvere til denne sort, der samtidig, hver især, har mange gode kvaliteter at byde på.  

Oprindeligt er Büttners Rote, som navnet nok afslører, en tysk kirsebær-sort. Büttners Rote-kirsebærtræet kan føres mere end 200 år tilbage, til 1795. I Danmark går denne sort også af og til under navnet ‘Fredensborgkirsebær’.